Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

De Ligging

Over de omgeving

Neeldervelt is de nieuwe woonomgeving in het stadsdeel Maasniel aan de noordoostzijde van Roermond. Dichtbij de stad en het buitengebied. Vanuit de ontsluiting op de Elmpterweg is de bereikbaarheid via de A73 en de N280 zeer goed. De vele voorzieningen in en rondom Neeldervelt bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek. Het centrum van Maasniel ligt op loopafstand. Ook het Retailpark, diverse boerderij- en verswinkels en de Huis & Tuinboulevard bevinden zich om de hoek. Ontspanning na een dag hard werken is op loopafstand te vinden bij Wellness center Dennenmarken en binnenspeeltuin Ballorig. Voor de meer actieve outdoor recreanten ligt Nationaal park de Meinweg in de buurt

Over Neeldervelt

Binnen het plangebied van ruim 10 hectare worden de komende jaren 179 woningen gerealiseerd. Naast projectmatige twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en eengezinswoningen biedt Neeldervelt ruimte voor vrije sectorkavels waar toekomstige bewoners zelf aan de slag kunnen.

De ruime kavels bieden voldoende ruimte voor diverse buitenactiviteiten. Mocht dit niet voldoende zijn dan bieden de volkstuinen binnen Neeldervelt de gelegenheid tot het verbouwen van groenten en fruit. Bij de ontwikkeling van Neeldervelt wordt veel aandacht besteed aan openbaar groen, waarbinnen ook diverse speelmogelijkheden gecreëerd worden.

Interesse

Klik op de onderstaande knop om naar het aanmeldformulier te gaan.

Aanmelden