Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Veelgestelde vragen

Algemeen

Allereerst moet u zich inschrijven en uw interesse voor de gewenste woning kenbaar maken. Vervolgens leiden wij u door de inschrijfmodule en blijkt daaruit welke stappen u moet volgen, zoals het uploaden van relevante documenten.

U huurt voor minimaal twee jaar vanaf de ingangsdatum van de huurovereenkomst. De overeenkomst wordt stilzwijgend verlengd naar een huurovereenkomst voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt één volle kalendermaand. 

Het is niet mogelijk huursubsidie aan te vragen voor deze woningen in de vrije sector. Enkel voor sociale huurwoningen met een maximale huurprijs van €720,42 (prijspeil 2019) kunt u huurtoeslag aanvragen, het plan voorziet niet in dergelijke huurwoningen.

Nee, naast de huurprijs zijn er geen servicekosten.

Naast de huurprijs heeft u als huurder nog overige vaste kosten, zoals gemeentelijke heffingen en afhankelijk van het eigen verbruik de kosten voor elektra. De woning heeft geen gasaansluiting.

Ja, bij het sluiten van een huurcontract vragen wij minimaal €1.500,- als waarborgsom voor huurders die in loondienst zijn. Voor zelfstandig ondernemers bedraagt de waarborgsom minimaal 3 maanden. De gevraagde waarborgsom kan afwijken naar aanleiding van de aangeleverde documenten. De waarborgsom krijgt u terug wanneer conform afspraak en zonder huurachterstand de woning wordt opgeleverd bij einde van de huurperiode.

Inschrijven en documenten uploaden

Wij streven er naar het verhuurproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door het digitaal verwerken van uw gegevens kunnen wij u sneller en efficiënter van dienst zijn. Zelf kunt u alles vanuit huis organiseren. Vanzelfsprekend staan we u ook graag persoonlijk te woord en helpen wij u, zowel digitaal als persoonlijk.

Coever Vastgoed verzamelt en verwerkt uw gegevens als u onze website bezoekt en/ of u zich via onze website inschrijft voor een huurwoning. We verwerken persoonsgegevens om aan onze verplichting als verhuurder te kunnen voldoen en om onze activiteiten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, in overeenstemming met de geldende wettelijke verplichtingen. Meer weten? Lees dan ons privacy statement op deze website.

Bij het uploaden van de documenten moet u er zelf aan denken dat u op alle documenten 'Kopie d.d. [huidige datum] t.b.v. huurwoningen Neeldervelt' vermeld. Haal tevens uw BSN-nummer op alle documenten weg (loonstroken, jaaropgaven, belastingaangiften, etc.). We vragen alleen documenten op die in uw werk- en woonsituatie van toepassing zijn. U kunt alleen PDF bestanden uploaden met een maximale grootte van 32MB. Zorg voor duidelijk leesbare PDF bestanden. Indien een document uit meerdere pagina’s bestaat, voeg deze dan samen tot één PDF. Het aanleveren van documenten via email of hard-copy per post is helaas niet mogelijk.

Huurvoorwaarden en inkomensvereisten

Klik hier voor onze huurvoorwaarden.

Als u met uw partner een duurzame huishouding vormt (gezinssituatie of partnerschap) komt u in aanmerking om een woning samen te huren. Het is niet mogelijk om te huren als student of als woningdelers/vrienden.

Ga uit van uw maandinkomen x 12 en tel daarbij de eventuele vaste toeslagen zoals vakantiegeld of een vaste dertiende maand bij op.

Upload de werkgeversverklaring/bewijs van inkomsten van het werk dat zorgt voor het grootste deel van uw inkomen. Voldoet dit inkomen nog niet aan onze inkomstenvereisten? Upload dan in hetzelfde veld of onderaan het uploadscherm andere loonstroken.

Nee, het is niet toegestaan om een woning te huren met garantstelling van iemand welke niet woonachtig is in de woning en waarmee u geen duurzame huishouding voert.

Verhuurprocedure

Tijdens de open huizen kunt u de woningen bezichtigen. U krijgt hier automatisch uitnodigingen voor als u ingeschreven staat.

De eerste 24 woningen worden opgeleverd vanaf begin januari 2020. In april 2020 volgt nogmaals een fase met 6 woningen.

Nee, u kunt geen optie nemen. U krijgt van ons een optie op een woning aangeboden. Dit gebeurt via e-mail nadat u uw inschrijving hebt voltooid inclusief de aanlevering van alle benodigde documenten. Wij gaan vervolgens uw gegevens beoordelen. Zijn deze akkoord, dan hopen we dat we u een optie kunnen aanbieden op uw favoriete woning

Wij proberen om binnen twee weken na de voltooiing van de inschrijving te laten weten of we je een optie kunnen aanbieden of niet. We raden aan om eerst het open huis te bezoeken en de woning in het echt te zien.

Binnen Neeldervelt worden diverse parkeerhavens gerealiseerd waar je op openbaar gebied je auto kan parkeren.

Indien u een optie aangeboden hebt gekregen op een woning kunt u zich nog altijd uitschrijven. Een aangeboden woning kunt u ook nog weigeren. Heeft u echter de woning geaccepteerd dan kunt u niet meer kosteloos de woning annuleren en verzoeken wij contact op te nemen met de verhuurmakelaar.