Inloggen


Account aanmaken

Heeft u nog geen account, dan kunt u zich registreren als belangstellende.

Account aanmaken

Het Project

Wonen in Neeldervelt

Binnen de woonwijk Neeldervelt komen 72 hoevewoningen, waarvan 30 woningen beschikbaar voor de verhuur. Deze huurwoningen worden opgeleverd in twee fasen. De hoevewoningen worden opgeleverd in drie woningtypes. Type A is de tussenwoning, type B is de hoekwoning en type C is de hoekwoning met een dwarskap. Elke hoeve is ontworpen als een ensemble, in telkens een andere kleur metselwerk.

Groen, bewust en duurzaam

De huurwoningen worden zeer energiezuinig opgeleverd. De woningen hebben geen gasaansluiting en zijn nog duurzamer dan een nul-op-de-meter woning. De woningen hebben een negatieve EPC van -0,2 (met uitzondering van 4 woningen). Voor meer informatie over alle voordelen hiervan ga naar Energiezuinig.

Huurprijzen

U bespaart circa €150 aan maandelijkse energielasten (op grond van een berekening van het Nibud). Hierdoor huurt al tegen een netto huurlast van circa €829 per maand. De bruto huurprijs ligt in dat geval op €979 per maand. 

 

Luxe en compleet

De woningen zijn voorzien van een luxe en complete keuken van NUVA keukens. Deze keukens zijn voorzien van greeploze deuren, composiet blad, een keramische kookplaat, een recirculatie afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en een combimagnetron. Het toilet en de badkamer wordt voorzien van witte wandtegels afmeting 20 x 40 en taupe vloertegels afmeting 45 x 45 en voorzien van een zwevend wandcloset, Grohe thermostaatkraan en Jika wastafel.

De wanden worden behangklaar opgeleverd en de plafonds worden voorzien van structuurspuitwerk. De zolder wordt voorzien van plaatwerk.

De woningen worden voorzien van hardhouten kozijnen met een dubbele openslaande deur naar het terras. Het terras wordt bestraat tot een diepte van 2,4 meter achter de woning met betontegels. Er wordt een looppad van 60 cm gerealiseerd tussen het terras en de toegang van de achtertuin. De erfafscheidingen worden uitgevoerd in een gaashekwerk van 180 cm hoog en voorzien van een stalen looppoort voor de toegang naar het achterpad. Enkele eindwoningen hebben in plaats van het gaashekwerk een haag of een halfsteens gemetselde tuinmuur. Daarnaast beschikt iedere woning over een eigen houten berging in de tuin.

Interesse

Klik op de onderstaande knop om naar het aanmeldformulier te gaan.

Aanmelden